Coaching & Advies Pascalle Laban

Privacyverklaring

Inleiding

In deze privacy-verklaring kun je lezen welke persoonsgegevens er van jou worden verzameld en hoe ik daarmee omga. Er staat onder andere in waar en waarom ze worden opgeslagen. Ook kun je lezen welke rechten je hebt over deze gegevens en hoe je die rechten kunt gebruiken.

Soms wordt deze privacyverklaring gewijzigd, bijvoorbeeld omdat er wetten veranderen. Ik kan je aanraden om dit document regelmatig opnieuw te raadplegen.

Wie de gegevens verzamelt

Mijn naam is Pascalle Laban Impens. Ik werk als zelfstandig personal coach onder naam ‘Coaching & Advies Pascalle Laban’. Om je goed van dienst te kunnen zijn, heb ik soms persoonsgegevens van je nodig. Ik ben verantwoordelijk voor de verwerking daarvan zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Als je vragen hebt over je gegevens, neem dan contact op:

https://pascalleimpens.nl
privacy@pascalleimpens.nl

Johannes Spaanstraat 29
3313 XB Dordrecht
+31 6 42434000
KvK 54397987

Persoonsgegevens die ik verwerk en met welk doel

Er kunnen op drie manieren gegevens van je worden verzameld.

Via het contactformulier

Je voor- en achternaam en e-mailadres en overige details die je naar eigen inzicht invult, worden verzonden naar mijn hosting provider (zie: hoe je gegevens beveiligd worden). Ik gebruik deze alleen om contact met je te kunnen opnemen over wat je schrijft in je bericht en eventueel bij volgende contactmomenten.

Via het afsprakenformulier

Als je een afspraak maakt via de website worden je voor- en achternaam, e-mailadres en eventueel je telefoonnummer en informatie die je zelf wilt toevoegen, opgeslagen in een beveiligd bestand bij mijn hosting provider en verstuurd via e-mail.

Via Analytics

De website pascalleimpens.nl verzamelt gegevens van jou met Google Analytics. Die helpen mij om de website en mijn dienstverlening beter op mijn doelgroep af te stemmen. Het gaat hierbij om informatie zoals hoe lang je de website bezoekt en welke pagina’s je bekijkt. Die gegevens zijn niet gekoppeld aan je persoonsgegevens zoals naam, e-mailadres of telefoonnummer. Ze zijn dus niet naar jou te herleiden.

Het is niet mijn bedoeling gegevens te verzamelen van websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, zonder dat zij toestemming hebben van een ouder of voogd. Op jouw verzoek zal ik gegevens van een minderjarige onder jouw hoede onmiddellijk verwijderen.

Geautomatiseerde besluitvorming

Er worden geen besluiten genomen door geautomatiseerde verwerking van je gegevens door computersystemen.

Hoe lang ik je gegevens bewaar

Via het contactformulier

Wat je verstuurd via het formulier, wordt als e-mail opgeslagen voor onbepaalde tijd.

Via het afsprakenformulier

Alle gegevens die je invoert bij het maken van een afspraak via de website, worden 91 dagen bewaard in het bestand bij mijn hosting provider. Die termijn gaat in vanaf het moment dat je op versturen klikt. Gerelateerde gegevens die via e-mail worden verzonden worden voor onbepaalde tijd bewaard.

Via Analytics

Vanaf het moment dat je de website bezoekt, worden anonieme gegevens hierover 26 maanden lang bewaard door Google Analytics.

Wat ik deel met derden

Ik verkoop je gegevens niet aan derden. Alleen als het nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst of om aan wettelijke verplichtingen te voldoen, zal ik informatie over jou delen met een andere partij.

De cookies die je krijgt

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. Pascalleimpens.nl gebruikt alleen analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy.

Welke rechten je hebt

  • Je kunt opvragen welke gegevens ik van je heb opgeslagen
  • Je kunt je gegevens laten aanpassen
  • Je kunt je gegevens laten verwijderen
  • Je kunt de verwerking (bijvoorbeeld het opslaan en wijzigen) van je gegevens door mij, laten stopzetten
  • Je kunt je een verzoek indienen om de gegevens die ik van je heb in een digitaal bestand naar jou of iemand die jij uitkiest te sturen

Stuur hiervoor een e-mail naar privacy@pascalleimpens.nl of neem telefonisch contact op met +31 6 42434000.

Om aan je verzoek te kunnen voldoen, moet ik zeker weten dat ik met jouzelf te maken heb. Daarom vraag ik je om mij een kopie van je identiteitsbewijs te sturen. Maak op de kopie je pasfoto, de machineleesbare strook (de strook met nummers onderaan het identiteitsbewijs), het paspoortnummer en je burgerservicenummer zwart, om je privacy te beschermen. Ik zal zo snel mogelijk reageren, uiterlijk binnen vier weken.

Waar je een klacht kunt indienen

Als je niet tevreden bent met de manier waarop ik met je gegevens omga, kun je een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe je gegevens beveiligd worden

De hosting van de website pascalleimpens.nl is in handen van TransIP. Voor verzending van je gegevens wordt gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding via SSL/TLS. Dit kun je zien aan het websiteadres dat begint met ‘https’ en het icoon van het hangslotje in de adresbalk.
Verder maak ik gebruik van diensten van Google, zoals Gmail, Google Calendar en Google Analytics.