organische achtergrondvorm

Coaching

Coaching

Relatietherapie

Relatietherapie

Deze vorm van coaching richt zich op de relatie tussen partners, maar kan ook geschikt zijn voor familieleden of vrienden. In relatietherapie pakken we problemen aan die de band tussen mensen kunnen verstoren. Je kunt elkaars gedrag en emoties dan nog maar moeilijk begrijpen. De communicatie loopt vast, met ongewenste gevolgen.

Relatiecoaching is een laagdrempelige manier om elkaars denkwereld en beleving te ontdekken. Je leert naar je eigen gedrag en dat van de ander te kijken zonder waardeoordeel. Daarmee krijg je inzicht in hoe je herstel in je relatie kunt aanbrengen. Op welke manier je daarna besluit met de ander verder te gaan, je komt tot een beter begrip van elkaar.

Wil je een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek?

 • Je wilt dat jij en de ander elkaar beter begrijpen
 • Je wilt evenwichtiger en vreedzamer communiceren met elkaar
 • Je wilt ontdekken welke richting jullie op willen met jullie relatie
 • Je wilt elkaar meer leren vertrouwen
“Ook al was mijn scheiding al een aantal jaren geleden, heb ik geen spijt dat ik hier nog aan begonnen ben.”
~ Anoniem
“Na een moeilijke periode in onze relatie besloten kwamen we uit bij Pascalle en we hebben daar geen dag spijt van gehad.”
~ Optimistisch
“Pascalle geloofde in mij en in mijn kracht en achteraf zag ik dat dit geen vanzelfsprekende benadering is van een hulpverlener.”
~ Marloes

Personal coaching

 • Je wilt je mogelijkheden beter benutten
 • Je wilt beter je grenzen kunnen bewaken
 • Je wilt gerichter keuzes kunnen maken
 • Je wilt makkelijker kunnen samenwerken met anderen
“Pascalle leerde mij op de juiste manier in die spiegel te kijken. Ik kreeg inzicht dat mij verder heeft geholpen.”
~ Aly Bas
“Wil je meer zekerheid over je communicatie met mensen en hoe je overkomt, dan kan Pascalle je zeker helpen. Ze heeft een persoonlijke aanpak en met goede praktische tips maakt ze je duidelijk waar je op moet letten.”
~ Maurice
“Pascalle heeft mij weer helemaal mezelf laten worden, ze leert je nadenken over je eigen proces en geeft daarbij handvatten die je in je verdere levensloop kunt toepassen.”
~ Jacolien van ’t Sant, Student CHE Pabo

Personal coaching

Je dagelijkse bezigheden kunnen van een plezier in een obstakel veranderen. Soms is hier geen duidelijke aanleiding voor. Je kunt dan merken dat bepaalde situaties een steeds grotere druk op je gaan leggen.

Personal of life coaching is gericht op jou als individu en de rol die je in je omgeving hebt. We zullen daarom eerst persoonlijke doelen voor je formuleren. Je krijgt door coaching inzicht in hoe jouw gedragspatronen en die van een ander werken. Hiermee kun je ontdekken hoe je kunt voorkomen dat je jezelf klem zet. Je leert je gedrag aan te passen om je doelen te bereiken.

Wil je een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek?

Coaching in de werkomgeving

Coaching in de werkomgeving

Moderne werkomgevingen kunnen veeleisend zijn. Het is niet altijd gemakkelijk om te bepalen waar je eigen verantwoordelijkheden liggen en je grenzen te bewaken.

Werkgerelateerde personal coaching biedt de mogelijkheid om specifieke vaardigheden en competenties te ontwikkelen die nodig zijn om je gedragspatronen en manier van communiceren te veranderen. Daarmee creëer je een gezonde balans tussen werk en privé en voorkom je overbelasting en uitval.

Ik help je graag om de vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt om je werk met plezier te doen.

Wil je een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek?

 • Je wilt leren hoe je werk en persoonlijke leven in evenwicht brengt
 • Je wilt je veerkracht vergroten en positiviteit halen uit stressvolle situaties
 • Je wilt je zelfvertrouwen op professioneel vlak vergroten
 • Je wilt je communicatie verbeteren en constructief samenwerken met anderen

Coaching bij verwerking

 • Je wilt je zelfvertrouwen terug na een scheiding of gebroken relatie
 • Je wilt leren omgaan met het verlies van een dierbare
 • Je wilt kunnen omgaan met wat een ander je aangedaan heeft
 • Je wilt leren begrijpen wat je emoties betekenen
“Ik kreeg antwoord op wezenlijke vragen als: wie ben ik, wat wil ik? Ik ervaar Pascalle als een zeer ervaren, betrokken coach die goed door weet te vragen.”
~ Sjoerd Poorta

Coaching bij verwerking

In je leven zullen zowel leuke als verdrietige dingen gebeuren. Het is heel begrijpelijk als het je zelfstandig niet goed lukt om na een ingrijpende gebeurtenis de draad van je leven weer op te pakken.

Met coaching kun je op een veilige manier op een rij zetten wat je hebt meegemaakt. Je zult erachter komen wat de ervaring uit het verleden voor je betekent. Je leert aandacht te hebben voor boosheid, angst of verdriet die hierbij horen. Daarna help ik je om de gebeurtenis los te kunnen gaan laten. Je zult je leven opnieuw vorm kunnen gaan geven.

Wil je een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek?

In drie stappen naar coaching

1

Meld je aan

Maak een afspraak, vul het contactformulier in of stuur me een WhatsApp berichtje.

2

Gratis kennismakingsgesprek

Ik neem contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek van 30min. ongeveer : telefonisch, via een video call of in mijn praktijkruimte in Dordrecht. Zo kun je me leren kennen en ontdekken of je een traject met mij wilt starten.

3

Vervolg

Enthousiast? Dan plannen we de coachsessies in!

Kosten

Een coachingstraject is altijd maatwerk. Het is daarom moeilijk om zonder je gesproken te hebben een inschatting van de kosten te maken. Mijn uurprijs voor persoonlijke coaching is 99 euro, voor relatie coaching 130 euro. Na het intakegesprek komen we samen overeen wat passend is.

Ik wil je vragen om ieder coach gesprek dat we gehad hebben cash te betalen, via een betaalverzoek of overschrijving uiterlijk binnen een week. De minimumduur van een gesprek is altijd een uur. Als een gesprek langer duurt wordt de tijd per kwartier naar boven afgerond en in rekening gebracht.

Bedenk ook dat veel werkgevers willen bijdragen aan de kosten van coaching. En uitkeringsinstanties hebben mogelijk een re‑integratiebudget voor je beschikbaar. In dat geval maak ik voor jou of jouw werkgever een offerte. Net als voor eigenaren van een bedrijf, is het tarief 130 euro per uur excl. btw.
Als een gesprek langer duurt wordt de tijd per kwartier naar boven afgerond en in rekening gebracht .

Groepen en workshops

Ontdek meer over jezelf en anderen in eenmalige workshops of groepen die op meerdere dagdelen bijeenkomen. De thema’s variëren van relaties en echtscheiding tot sociale vaardigheden en zelfontplooiing.

Praten in een groep helpt je om je overtuigingen van verschillende kanten te bekijken. Je krijgt daarmee een beter begrip van het onderwerp, van jezelf en voor de ander

Illustratie over groepsactiviteiten en workshops met Coaching en Advies Pascalle Laban