Coaching & Advies Pascalle Laban

Praktische informatie

Locatie

Mijn praktijk bevindt zich middenin de Drechtsteden in Dordrecht. Coaching & Advies Pascalle Laban is via de A15, A16 en N3 eenvoudig te bereiken vanuit Papendrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Sliedrecht, Alblasserdam, en Hardinxveld-Giessendam.

Geef het gerust aan als je liever op een andere locatie wilt afspreken. Ik vraag je in dat geval wel om een reiskostenvergoeding.

Aanmelden

Je kunt een afspraak maken op een datum en tijd die jou uitkomt via het afsprakenformulier. Een coachingsgesprek duurt tussen de 60 en 90 minuten, afhankelijk van het onderwerp. Relatiecoachgesprekken duren gemiddeld 2 uur.

Als je me eerst persoonlijk wilt spreken, maak dan een afspraak voor een telefonisch gesprek (kies Informatie, vraag of anders). Ik bel je terug op het door jou gekozen moment. Dat gesprek is gratis en vrijblijvend en het kan je helpen vertrouwen en helderheid over je hulpvraag te krijgen.

Kosten

Een coachingstraject is altijd maatwerk. Het is daarom moeilijk om zonder je gesproken te hebben een inschatting van de kosten te maken. Mijn gemiddelde uurprijs voor coaching is 75 euro. Na het intakegesprek komen we samen overeen wat passend is.

Ik wil je vragen om ieder coach gesprek dat we gehad hebben cash te betalen, of via overschrijving voordat de volgende afspraak volgt als we weer een gesprek hebben gepland.

Bedenk ook dat veel werkgevers willen bijdragen aan de kosten van coaching. En uitkeringsinstanties hebben mogelijk een re-integratiebudget voor je beschikbaar. In dat geval maak ik voor jou of jouw werkgever een offerte.

Afzeggen

Als je een afspraak wilt afzeggen, doe dit dan alsjeblieft uiterlijk 48 uur van tevoren. Als je je later afmeldt, zal ik je de kosten voor een gesprek in rekening brengen.

Indien je je hebt aangemeld en al betaald hebt voor deelname aan een groep, verdieping of bijeenkomst, wordt er geen geld teruggestort bij een latere annulering, er is wel compensatie mogelijk indien gewenst in de vorm van materiaal of een consult.