Coaching & Advies Pascalle Laban

Over Pascalle Laban

Dag, ik ben Pascalle!

Coach, motivational speaker, getrouwd en moeder van twee kinderen.

Nadat ik in de wijkverpleging en als doktersassistente heb gewerkt heb ik een HBO-diploma Coaching en Begeleiding behaald. Daarna heb ik me door cursussen en trainingen gespecialiseerd in contextuele therapie, spreekbeurten, relatie coaching, verwerking scheiding en samengestelde gezinnen.

Samenwerking

 • Door mijn contacten met de professionals in mijn netwerk, kan ik je indien nodig snel doorverwijzen.
 • Ik ben partner in het online programma S.A.M.E.N. Dit project is erop gericht om hulp te bieden en herstel te bevorderen na vertrouwensbreuk in relaties.
 • Inmiddels ben ik gestart met en getraind in Brainspotting
  Dit kan ondersteunend zijn of helpen wanneer je het wel als een belemmering ervaart, maar niet goed kan benoemen of finetunen, en ik door de gesprekken merk dat er iets blijft hangen wat moeilijk met gesprekken te pakken is. 

Ervaring

 • Onder de naam Opnieuw Opweg, geef ik regelmatig seminars over communicatie, gebroken relaties, gebroken of samengestelde gezinnen en rouwverwerking. Ik heb onder andere gesproken op de festivals Opwekking en Flevo en voor diverse organisaties. Daarnaast trek ik samen met Bram de Blouw de kar van het landelijk platform Zorg na Echtscheiding
 • Als regelmaatje voor Stichting MEE bied ik mentale en praktische hulp aan mantelzorgers die overbelast raken.
 • Ik heb traumaopvang verzorgd en ben pleegouder geweest. Daar heb ik kinderen vanaf acht jaar in crisisopvang gehad.
 • Voor de EO ben ik ruim zestien jaar vrijwilliger nazorg geweest.
  Daarnaast coördineerde ik nazorg-coaches in mijn regio. Voor BUTogether ben ik nog steeds actief als nazorgmedewerker bij evenementen.